Почистване на тавани и мазета

Почистване на тавани и мазета в Стара Загора

Често се случва така, че общите части на жилищните сгради, таваните и мазетата, през годините да се претрупат с изключително голямо количество строителни отпадъци и стари непотребни вещи. За да разрешите този проблем можете да се възползвате от услугата на Hamalistz.com за Почистване на тавани и мазета. Работим основно в град Стара Загора, но и не отказваме услугите си и на клиенти от по-далечни градове. Освен почистване, можем да ви предложим и извозване на боклуците и вещите, до регламентирани, законни сметища. Почистването на мазета и тавани може да ви отнеме много време, но не и при нас. Ние работим бързо, сръчно, стегнато и организирано.

Цени за почистване на тавани и мазета

Всички услуги, които предоставяме на нашите клиенти се изпълняват само и единствено от екипа на Hamalistz.com, т.е. не работим с посреднически фирми. Това ни дава възможността да ви предложим изключително конкурентни цени за почистване на тавани и мазета. Не се колебайте, а отправете своето запитване към нашия оператор, опишете това от което имате нужда и той ще ви изчисли и даде най-добра цена за град Стара Загора. След, като одобрите нашата оферта, екипът пристига на място в удобно за вас време и се заема максимално бързо с почистването. При необходимост можете да се възползвате и от комплексната ни услуга почистване и извозване на строителни отпадъци.

За повече информация свържете се с нас на телефон 0884 444 655.

Свържи се с нас

Ние сме на разположение денонощно на имейл или по телефона. Можете също да използвате нашата форма за бърз контакт, за да зададете въпрос относно нашите услуги и проекти.