Почистване на дворове и гаражи

Почистване на дворове и гаражи в Стара Загора

Често се случва така, че общите части на жилищните сгради, таваните и мазетата, през годините да се претрупат с изключително голямо количество строителни отпадъци и стари непотребни вещи. За да разрешите този проблем можете да се възползвате от услугата на Hamalistz.com за Почистване на тавани и мазета. Работим основно в град Стара Загора, но и не отказваме услугите си и на клиенти от по-далечни градове. Освен почистване, можем да ви предложим и извозване на боклуците и вещите, до регламентирани, законни сметища. Почистването на мазета и тавани може да ви отнеме много време, но не и при нас. Ние работим бързо, сръчно, стегнато и организирано.

Цени за почистване на дворове и гаражи

Услугите, които виждате в нашия уеб сайт се осъществяват единствено от екипът на Hamalistz.com, т.е. нашата компания не работи с посреднически фирми. Поради тази причина можем да ви дадем изключително добри и изгодни цени за почистване на дворове и гаражи. Свържете се с нашия екип, разкажете му от какво се нуждаете и той ще ви даде топ цена за необходимата услуга. След нейното одобрение, ще стартираме работния процес в удобно за вас време и ще го финализираме в максимално кратък срок. Ние работим бързо, сръчно, стегнато и организирано.

За повече информация свържете се с нас на телефон 0884 444 655.

Свържи се с нас

Ние сме на разположение денонощно на имейл или по телефона. Можете също да използвате нашата форма за бърз контакт, за да зададете въпрос относно нашите услуги и проекти.