Хамалски услуги

Хамалски услуги в Стара Загора

В Hamalistz.com ще намерите висококачествени и надеждни хамалски услуги в Стара Загора. Фирмата ни разполага с дълги години опит зад гърба си, собствен транспорт, млад и физически подготвен екип. Без значение от обема и количеството работа, ние ще ви предоставим бързо, надеждно обслужване, специално отношение към вещите ви и пълна конфиденциалност. Предлагаме услугите си на територията на град Стара Загора, но не отказваме и на клиенти от по-далечни градове. Без значение дали ще транспортираме вещите от вашия дом или офис – ние сме винаги насреща за да ви съдействаме.

Цени за хамалски услуги

Практиката ни изключва посреднически фирми, което ви дава гаранция, че ще бъдете обслужени единствено от екип на Hamalistz.com. Освен това можем да си позволим да ви дадем изключително конкурентни цени за хамалски услуги. Можем да ви предложим цялостно опаковане, пренасяне и транспортиране на обзавеждането и оборудването на вашия дом, офис, магазин, склад, бизнес и други. В това число включваме пренасяне на бяла техника (от магазина до дома), пренасяне на пиано, секции, дивани, мокети, багажи и много други. Всичко, което трябва да направите е да се обадите на наш оператор, да споделите от какво имате нужда и той ще ви изчисли точно колко ще струва изпълнението. След, като одобрите посочената цена, екипът ни ще се отзове максимално бързо и в удобно за вас време. Работим бързо, сръчно, стегнато и организирано.

За повече информация свържете се с нас на телефон 0884 444 655.

Свържи се с нас

Ние сме на разположение денонощно на имейл или по телефона. Можете също да използвате нашата форма за бърз контакт, за да зададете въпрос относно нашите услуги и проекти.