Събаряне на сгради

Събаряне на сгради в Стара Загора

Ако разполагате със стара и порутена сграда, къща, постройка, барака, която е пред своя разпад, то можете да се възползвате от нашата услуга събаряне на сгради в Стара Загора. Събарянето и разрушаването на къщи и сгради е дейност, която е изключително сериозна, трудоемка и опасна и не бива да се извършва от хора с липса на опит. Екипът на Hamalistz.com ви предлага надежно и безопасно събаряне на сгради, а в допълнение можем да ви предложим и почистване и извозване на тоновете строителните отпадъци. Разполагаме с дълги години опит зад гърба си и необходимата техника за успешното реализиране на всеки един проект. В нашата философия на работа, на първо място стои безопасността на нашия персонал и на вас клиентите. Работим отговорно, спазвайки всички нормативни уредби. Предлагаме услугите си на територията на град Стара Загора, но не отказваме и на клиенти от по-далечни градове.

Цени за събаряне на сгради

Изпълняваме услугите си без посреднически фирми, което ни позволява да ви дадем изключително конкурентни цени за събаряне на сгради, къщи и постройки. Не се колебайте да се свържете с нас, наш оператор ще ви отговори максимално точно и коректно на всички ваши въпроси. Извършваме безплатен за вас оглед, по време на който нашия екип се запознава с обекта. Едва след извършване на огледа и запознаване с всички особености свързани с него, можем да ви дадем конкретна цена за събаряне на сградата. Работим бързо, сръчно, стегнато и организирано.

За повече информация свържете се с нас на телефон 0884 444 655.

Свържи се с нас

Ние сме на разположение денонощно на имейл или по телефона. Можете също да използвате нашата форма за бърз контакт, за да зададете въпрос относно нашите услуги и проекти.