Ремонт на баня

Ремонт на баня в Стара Загора

Независимо дали имате нужда от освежаване на банята или цялостен ремонт на баня, ние от Hamalistz.com можем да ви съдействаме в това начинание. Можем да ви предложим редица услуги, като започнем от къртене на баня, преминем към лепене на плочки и завършим с монтажа на огледалата и закалките. В допълнение можем да ви предложим и комплексни услуги като Кърти Чисти Извозва или Цялостен ремонт на баня, за които ще получите преференциални цени. Екипът ни е изграден от майстори, натрупали дълги години професионален опит зад гърба си. Нашата основна цел е да ви предоставим изключително качествено изпълнение с най-добрата техника, съпроводено с коректно отношение и изпълнено на много добри цени.

Цени за ремонт на баня

Всички услуги в Hamalistz.com се извършват от нашия екип, не работим с посреднически фирми, поради което можем да ви дадем изключително конкурентни цени за Стара Загора и района. Не се колебайте да заявете желаните от вас услуги на наш оператор, който ще отговори на всички ваши въпроси и ще насрочи среща за безплатен оглед. След, като се осъществи предварителния оглед, се взимат размери, инспектира се състоянието на помещението, даваме нашите професионални съвети за избор на материали и дизайн и след като всичко е уточнено ви изчисляваме точна и конкретна цена за изпълнение на услугите. Работим бързо, сръчно, стегнато и организирано.

За повече информация свържете се с нас на телефон 0884 444 655.

Свържи се с нас

Ние сме на разположение денонощно на имейл или по телефона. Можете също да използвате нашата форма за бърз контакт, за да зададете въпрос относно нашите услуги и проекти.