Къртене на комин

Къртене на комин в Стара Загора

Почти няма жилище, в което да няма комин с коминно тяло, но колко от тези комини се използват. Отговорът е много малък процент. Като неизползваем, той се явява в повечето случаи пречка, а неговия демонтаж би освободил допълнително свободно място в дома ви. Дейността къртене на комин е изключително специфична и опасна, тъй като има възможност да се засегне носеща стена и да последват допълнителни сериозни структурни повреди. Ето защо ние от Hamalistz.com ви предлагаме качествено, надеждно и безопасно къртене на комин в Стара Загора и близкия периметър. Без значение от какъв материал е вашия комин, бил той бетон, тухла или панел, нашият специализиран в къртенето екип ще се справи без проблем. Освен индивидуално къртене на комин, можем да ви предложим и топ цена за комплексната услуга кърти, чисти и извозва комин.

Цени за къртене на комин

Екипът на Hamalistz.com притежава дълги години опит зад гърба си и многобройни успешно завършени проекти, благодарение на които сме се утвърдили, като една от най-надеждните и коректни фирми за Кърти Чисти Извозва услуги в Стара Загора. Разполагайки с необходимите технически умения и съвременна техника, ние работим без посредници, което ни дава преимуществото да ви дадем изключително конкурентни цени за къртене на комин. След заявен интерес от ваша страна, екипът ни ще направи предварителен безплатен оглед, за да изчисли обема на работа. Запознаваме се на 100% с обекта, следва изготвяне на ценова оферта, а при нейното одобрение, стартираме работния процес максимално бързо и в удобно за вас време.

За повече информация свържете се с нас на телефон 0884 444 655.

Свържи се с нас

Ние сме на разположение денонощно на имейл или по телефона. Можете също да използвате нашата форма за бърз контакт, за да зададете въпрос относно нашите услуги и проекти.