Къртене на баня

Къртене на баня в Стара Загора

Банята е сред едно от най-важните и използвани помещения в домовете и като такова се нуждае от профилактична поддръжка и обновяване. Често ремонтите и обновяването на баня върви редом с нейното къртене. Ние от Hamalistz.com предлагаме къртене на баня в Стара Загора на много добри цени. Този процес е сложен и придружен с редица неудобства, като скрити тръби и кабели, но можете да ги избегнете, като се свържете с нашите професионалисти. Можем да ви бъдем от ползва със следните услуги свързани с къртене на баня: демонтаж и къртене на стара санитария, къртене на плочки, къртене на мозайка, къртене на стени, къртене на замазка и мазилка, къртене на тухла, къртене на бетон, къртене на YTONG в банята и други.

Цени за къртене на баня

Избирайки нас си гарантирате отличен и безпроблемен старт в постигането на мечтаната за вас баня. В допълнение можете да се възползвате и от нашата комплексна услуга кърти чисти извозва баня, т.е. ние ще изкъртим, почистим след себе си и ще извозим строителните отпадъци до лицензирани сметища. Стараем се да предоставяме качествено завършени обекти придружени с коректно отношение. Прилагаме индивидуален подход, спрямо индивидуалните изисквания на клиента.

За повече информация свържете се с нас на телефон 0884 444 655.

Свържи се с нас

Ние сме на разположение денонощно на имейл или по телефона. Можете също да използвате нашата форма за бърз контакт, за да зададете въпрос относно нашите услуги и проекти.