Извозване

Извозване на строителни отпадъци в Стара Загора

Ако и вие сте от хората, които разполагат с огромна купчина строителни отпадъци или стари и ненужни вещи и се чудите къде да ги изхвърлите – потърсете екипа на Hamalistz.com. Ние сме сред малкото фирми, които предлагат на своите клиенти извозване на строителни отпадъци в Стара Загора, спазвайки всички нормативни уредби, т.е. гарантирано вашите боклуци ще бъдат извозени до определените за целта места. Имаме богат опит зад гърба си, необходимата транспортна техника и персонал със сериозна физическа подготовка. Работим максимално бързо, качествено и предоставяме на клиентите си винаги коректно и човешко отношение.

Цени за извозване на строителни отпадъци

Всяка една услуга в нашата фирма се осъществява от нашия персонал, не използваме допълнителни услуги на посреднически фирми. Поради тази причина можем да си позволим да ви дадем изключително конкурентни цени за извозване на строителни отпадъци и ненужни вещи. Всичко, което трябва да направите е да се обадите на наш оператор, да споделите от какъв тип услуга имате нужда, да опишете количеството отпадъци и той ще ви изчисли точно колко ще струва изпълнението ѝ. След, като одобрите посочената цена, екипът ни ще се отзове максимално бързо и в удобно за вас време, за да ви отърве от купчината боклуци. Работим бързо, сръчно, стегнато и организирано.

За повече информация свържете се с нас на телефон 0884 444 655.

Свържи се с нас

Ние сме на разположение денонощно на имейл или по телефона. Можете също да използвате нашата форма за бърз контакт, за да зададете въпрос относно нашите услуги и проекти.