Хамалски и Транспортни услуги

ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА И БИЗНЕСА

 

Обратно 

ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ.

Кърти: баня, ляти мивки, стени, подпрозоречно пространство, бетон и всичко свързано с къртене.

Чисти: Можем да изнесем овехтели и повредени мебели и да ги извозим на специално сметище, тъй като екологичните нормативи забраняват строителни и всякакви други отпадъци да стоят в двора ви или край контейнерите с боклук.

Извозва: Ако желаете бързо да се отървете от тях - ние сме насреща. Не допускайте грешка като ги изнасяте на улицата или до контейнерите за смет - това е нарушение и подлежи на глоба от общината. Бързи товаро-разтоварни дейности и извозване до депозирано сметище, са от нашата компетентност.

СЪБАРЯНЕ: стари сгради, къщи, временни постройки, огради и др.
ПОЧИСТВАНЕ: дворове, апартаменти къщи, гаражи, тавани, мазета, КЛАДЕНЦИ, и др.

Нашият екип се състои от специалисти по къртенето и събарянето. Предлагаме пълният набор от услуги в тази област. От къртенето и събарянето - до почистването и извозването. Работим основно в град Стара Загора и областта, но не отказваме услугите си и на клиенти от по-далечни градове.

Работим без посредници и лично изпълняваме договорената работа в най-кратки срокове. Можете да ни наемете както само за къртене, така и единствено за извозване на натрупаните от вас строителни или битови отпадъци.

Специални предложения


  • Безплатни огледи в рамките на града
  • Осигуряване на опаковачни материали по желание на клиента

Важно

Услуги извършвани след 23:00ч. са по предварителна уговорка и с допълнително заплащане.