Хамалски и Транспортни услуги

ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА И БИЗНЕСА

 

 

Брадърс 93 предлага, цялостно преместване на твоя дом и бизнес. Транспортни услуги с бусове до 3.5 тона. Кърти, Чисти и Извозва.

       Ние от  "Брадърс 93" ЕООД предлагаме хамалски и транспортни услуги. Дейността ни  се развива от 5 години. Основни акценти в работата ни  са бързината и коректността, с които печелим доволни клиенти, не само в старозагорски регион, но и в цялата страна. Предлагаме и услуги, свързани със строителни ремонти - кърти, чисти, извозва.

      Основната ни  дейност на "Брадърс 93" е преместване на дома и на бизнеса. Ние работим с частни клиенти, детски градини, училища, болници, банки, други фирми. Конкретна оферта клиентите ни могат да получат след безплатен оглед на място. Разполагаме с 10 човека ,2 микробуса до 3.5 тона и 1 самосвал. При необходимост работим с партньори с по-големи камиони. Цената в рамките на града е между 10 и 20 лв. За населени места извън града се прави индивидуална оферта. Имаме опция и за транспорт на бяла техника, закупена от големите търговски вериги. Осигуряваме  и пренасянето на уредите до жилището на клиентите. С гаранция за бързина и качество.
"Брадърс 93" предлага и услуги при строителни ремонти - кърти, чисти, извозва. Осигурява почистване на къщи, апартаменти, мазета, тавани, гаражи, офиси, складови помещения. Предимство за клиентите на "Брадърс 93 е, че когато те използват повече услуги, се предлагат пакетни цени и отстъпки - от 10 до 20%, в зависимост от конкретната задача.

 

  • НЕЩО РАЗЛИЧНО :
     Разполагаме и със специализирана транспортна количка за трудно подвижни хора. Количката има специално оборудване, така че да бъде удобна и напълно безопасна за клиентите. Тя може да бъде отдадена и под наем. Услугата е изключително полезна за хора, които са на хемодиализа, може да бъде поръчана и от болнично или социално заведение.
Предлагаме безплатни огледи в рамките на града, осигуряваме  опаковъчни материали по желание на клиента. Работим без почивен ден. Услугите, извършвани след 23 ч., са по предварителна уговорка и с допълнително заплащане.

Най-добрата точна цена се сформира след предварителен оглед!

За повече информация позвънете на телефони 0877 77 36 66 или 0898 88 66 52.

Специални предложения


  • Безплатни огледи в рамките на града
  • Осигуряване на опаковачни материали по желание на клиента

Важно

Услуги извършвани след 23:00ч. са по предварителна уговорка и с допълнително заплащане.